• F.T. 36 Kleur kunststof reiniger is uitstekend geschikt voor onder andere PVC, Aluminium, gepoedercoate oppervlakken, Renolit (synthetisch leer), vinyl, gelamineerd en gecoat hout en polyurethaan.Wordt gebruikt voor: kunststofprofielen, ramen en deuren, caravans, polyester, boten, tuinmeubelen, auto interieur, vouwdeuren, kozijnen, etc. Reinigt streep...

  15,99 €
  In voorraad
 • Deze premium box bevat de volgende onderdelen: 200 ml Speciale intensieve reiniger die een waterafstotende laag achterlaat op al uw witte kunststof oppervlakken. NIET geschikt voor met folie bedekte oppervlakken i.v.m. de polijstende werking van het product. Oplosmiddelvrij en PH-neutraal! 5 Rubber beschermingsdoekjes    30 ml Olie  1 Pluisvrije doek 

  18,95 €
  In voorraad

Volg ons op Facebook

 • Verzending

  Alle pakketten en brievenbuspakketjes gaan via PostNL. Er wordt geen tarief gerekend voor de verzending van de materialen.

 • Contact

  Voor meer informatie neem contact op met info@ftproducts.nl of bel ons op ons contactnummer. Deze is te vinden op de homepage van de site!

 • Betaling

  U kunt betalen met Ideal, PayPal, Visa en Mastercard. Voor bedrijven gelden er andere regels! Neem a.u.b. contact op met info@ftproducts.nl of bel voor meer informatie met ons contactnummer.